♥ ...en släng av magsjuka? ♥

Strax innan jobbet vred det om i magen och ja, nå mer behöver jag inte skriva. Efter mitt besök på muggen så mådde jag illa som tusan, men for till jobbet iaf. Väl på jobbet blev mitt illamående bara värre och värre. Jag beslutade mig för att gå hem OM det skulle vara magsjuka. På vägen hem gjorde jag ett stopp på Coop för att köpa lite nödvändiga saker.
Nu, några timmar senare, mår jag lite bättre. Har ännu inte kräkts eller behövt besöka muggen. Men som sagt, illamående är fortfarande kvar. Min mage är ganska känslig, så det är ju en ganska stor chans att den gjorde uppror pga maten innan jobbet. Well well, imorrn blir det då jobb igen. Har ett riktigt mastodontpass imorrn. 12.oo-21.15! Puh. Nåja, efter morgondagens pass är jag ledig i en vecka. Lovely!

Kollar man "statusen" på msn, facebook and so on så festar i stort sett alla ikväll. Om jag är sugen? Ja, vad tror ni själva? Men ikväll blir det en lugn kväll för fröken fräken. Men tänk om jag missar nåt? Ha ha!

Bjuder på en..eller jag menar två sköna låtar denna lördag!
Lyssna och njut.




♥ 2 dagar kvar! ♥



Märks det att jag längtar efter min prins?

♥ Mums! ♥



Gryta a'la Elli.
Kassler, champinjoner,röd lök och creme fraiche (mexican-chili) är allt som behövs.
Enkelt och väääldigt gott!
Serveras med ris till.

♥ ... En kan väl inte... ♥

...en öl kan väl inte skada? Men jag kan såklart inte bara dricka en öl, utan det slutade totalt med 6 öl igår. Jag och L fick ett ryck & drog till Allstar. Kul att göra nåt annat än att bara sitta hemma. Mysigt att sitta och snacka skit över en öl, eller då i mitt fall 6 öl. Äh, man ska passa på att leva medans man kan.



Idag är det fredag och det känns som att jag har tusen saker att göra. Tvättstugan är bokad 14-18.Har ett berg av kläder som behövs tvättas. Det är fan illa när man har helt slut strumpor i lådan oxå. Tror minsann att jag måste åka in till marknaden och köpa mig några par. Är alltid bra att ha, men ack så tråkigt att köpa. Fast i och för sig, om jag åker in till stan för att köpa sockar så kan jag ju passa på att  sola när jag ändå är där. Tåls att fundera på. Mitt hem ser ut som ett bombnedslag, hade behövt städa innan jag åker så att man inte kommer hem till stök och bök. Kolla igenom kylskåpet måste jag oxå göra, så att man inte hittar en död räv där inne när man kommer hem.

Äh, jag skriver en att-göra-lista och sedan ska jag fixa allt....
Vad ska ni hitta på idag då?


♥ Tröttmössa! ♥

Kvällen på jobbet gick smärtfritt. Gamlingarna höll sig relativt lugna ikväll och det tackar vi för.  Och vad gäller magsjukan som härjar, så känner jag ännu inga direkta magsjuke-symptom. Jag har spritat mina händer som en galning. Jag ska inte ha någon magsjuka och that´s it!

Natti natti!


♥ Underbart väder! ♥



Har nyss avverkat en prommis runt sjön med L och hundarna. Det var riktigt skönt att röra på döfläsket. Jessie skötte sig utmärkt idag. Inga utfall eller konstigheter. Behöver jag ens nämna att jag är en stolt matte idag? Älskade lilla hund.
Ikväll vankas det kvällsjobb med järngänget. Det går tyvärr magsjuka bland gamlingarna och personalen. Jag är , rent ut sagt, livrädd att jag ska åka på magsjukan... Har varken tid eller råd att bli sjuk nu. Åker ju söderut på måndag och jag vill inte bli sjuk tills dess. Ikväll ska händer, handtag,knappar, ja allt som går att spritas SKA spritas.

5 dagar kvar

♥ ...Lyckorus... ♥

Jag sitter här och känner mig som världens lyckligaste tjej, trots att jag är fattig som en kyrkråtta. För en viss "fröken jag-är-så-jävla-smart-ibland" slösade sina sista kronor på ett Orginalmål från MAX idag. Här prioriterar vi verkligen rätt. Eller så inte. Men guuud så gott det var. Jag tackar gudarna för att det är löning på fredag, för nu ekar det tomt på kontot.

Och jag tackar gudarna för att det bara är  6 fjuttiga dagar kvar tills jag får träffa min hjärtevän...efter 6 veckor ifrån varandra! Puuuh! Det går nog inte att beskriva hur underbart det ska bli att få krama om han igen. Ja, här håller vi på att spricka av längtan...eller var det av orginalmålet? Nää, av längtan ♥



♥ Love! ♥



Mitt hjärta!

♥ Lillgumman min... ♥





Känns skönt att både jag och M har insett att våran lilla dam inte mår bra av att åka mellan två hem. Men nu är ju den stora frågan, vart har hon det bäst? Hos mig eller hos M? Har jag tid och möjlighet att ha en hund på heltid, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Eller kommer hon att få det bättre hos M? Jag vet varken ut eller in. Det här är inget lätt beslut som ska tas. Men jag älskar ju min lillgumma. Hon ger så mkt glädje. Jag är ju en hundmänniska och Jessie är den perfekta hunden för mig. Har trånat efter just en hund som är precis som Jessie...storleksmässigt,rasen,färgen,psyket, ja hon är helt perfekt i mina ögon.
Vad ska jag ta mig till? Hjälp mig!

♥ Changes ♥

Är inne på min tredje blogg här på blogg.se nu. Kände att det var dags för lite förändring här i livet. Och vad kan vara bättre än att göra en ny blogg och därmed få lite ny inspiration till skrivandet? Är inne på mitt 4:e år som bloggare. Älskar att skriva. Hade det inte varit så "jobbigt" att skriva för hand , så hade jag garanterat haft flera kartonger med "dagböcker" innehållande mina tankar. Men det här är mkt bekvämare och tar mindre plats...





 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0