♥ Helgen är över... ♥

...och snart är det helg igen.

Min helg bestod av en känslomässig berg och dalbana. Ena stunden kändes det som att jag kunde släppa allt och gå vidare, för att i nästa inse hur mkt jag verkligen älskar denna människa. Jag har varit nära flera gånger att slå hans nummer och berätta för han hur mkt han betyder för mig och hur starka känslor jag har för han...men i sista sekund har jag ångrat mig. Jag, som alltid annars, har så lätt att prata om allt har knappt fått fram ett vettigt ord under helgen. Det går verkligen upp och ner...men en sak är då säker, han har fått mig på fall.
Trots hjärtesorg, så har jag ändå haft några roliga stunder med vännerna.


Sötnosarna Sussi och Louise hos mig på fredagen


Norman, Ante och en skymt av bönan


Alla har vi våra "fina" sidor...


"Heidi" och Heidi...


Mallo, jag och Louise på Allstar


Norman och Sussi busar


Malin, jag och Daniel...


Lena och Elli dansar


Den berömda posen..ha ha ha!


Louise blir antastad av Moon


Daniel och Malin


Jag och Louise @ Olivers.

♥ Min bruna lilla böna ♥


Min fina lilla bruna böna

♥ Jag lever... ♥

Jag lever, men för tillfället befinner jag mig i ett kaos. Har ingen större lust att blogga. Eller jag vill , men jag vill inte bli personlig. Jag vet varken ut eller in. Det är blandade känslor. Men just nu känner jag mig mest ledsen.
Ibland blir det inte som man hade tänkt sig....




♥ Magkänsla! ♥

Har haft en känsla i magen en tid nu. Har inte vetat och vet iofs inte nu heller. Jag hatar att inte veta. Jag hatar att behöva gå och grubbla tills man är gråhårig....och ändå inte veta något. Men om det är något jag har lärt mig under mina snart 25 år, så är det att lita på sin magkänsla. Och min magkänsla har förvarnat mig för det här som (eventuellt) komma skall. Jag vet inte vad jag känner... Just nu känner jag mig bara tom. Jag bara är. Den här gången hoppas jag att min magkänsla har fel.
 
Snälla låt den ha fel....

♥ Fattig månad ♥

Är det bara jag eller är det nån annan som har en "fattig månad" den här månaden? Jag är fattig som en kyrkråtta. Det här är pinsamt. Vill inte ens säga vad jag har kvar på kontot. Och det är en vecka kvar till löning. Fy vad bittert det här känns. Kan ju inte direkt påstå att jag känner mig som världens lyckligaste nu. Tack gode gud att jag jobbar dom flesta dagarna fram till löning.

Pissjävlaskitoxå!

Nä, om kanske skulle sova bort hungern...eller nåt.

Ja, idag är jag bitter!


♥ ...nästan gråhårig... ♥

...ja, efter nattens funderande och grubblande så är man ju nästan gråhårig.
Och vad kom jag fram till?
Ja, inte så mkt egentligen.

Idag är ingen bra dag.

♥ Saknad! ♥



Saknar han extra mycket idag...

♥ Fredag idag... ♥

..och för dom allra flesta innebär det helg (=ledighet) , men inte för mig. Jag jobbar även denna helg. Ibland undrar jag om jag har alla hästar hemma som tar på mig extra helger förutom mina ordinarie helger !? Men man blir ju glad när ens lönespec trillar ner i brevlådan. Då inser man att det kanske är värt det ändå....litegrann iaf. Eftersom att hjärtat jobbar borta, så går tiden mkt fortare om man håller sig sysselsatt och gör nåt....i mitt fall jobbar!
Men jag måste ju erkänna... det är inte kul att jobba varje helg. Men det är bara att bita ihop och vara glad.

Vad ska ni hitta på i helgen?

♥ Absoluta favoriten! ♥


Har nyss sett Greys Anatomy och jag fullkomligt älskar den serien. Hade jag fått välja EN serie att se resten av mitt liv, så hade jag valt den...utan att tveka! Som den cry-baby jag är, så grät jag självklart till kvällens avsnitt. Hade många känslor inombords som behövde släppas ut...vilket ledde till tårar.
Det är skönt att gråta. På något underligt sätt så känns det liiite lättare nu, men ändå inte riktigt helt OK.

Har varit min lediga dag idag. Min enda den här veckan. Nu när den här dagen snart är över så känner jag att jag behövde den här lediga dagen för att ladda om batterierna. Igår efter jobbet var jag så sjukt trött och slut i kroppen att tårarna kom även då.
Men imorrn är det jobb igen och då är det bara att ta nya tag!

Nu ska jag kila ut med lillhjärtat en sista sväng innan vi bäddar ner oss för ikväll.


En liten dam som är less på att matte ska fota henne hela tiden


♥ Mitt lillhjärta ♥

Har varit ute på en 1,5 timmes prommis med L och hundarna. Var riktigt skönt! Vi knallade till Lulebo och beställde tapetsering samt nytt golv till köket. Ääääntligen försvinner snart det gula fula! Det kommer (förhoppningsvis) att bli sååå fint där inne. Ska köpa nya gardiner samt lite växter och piffa upp mitt lilla kök. Är inne i en pyssel-period och vill fixa här hemma. Men med vilka pengar? Får glatt vänta till löning.

Nu ligger mitt lillhjärta och sussar så gott. Har märkt att hon älskar att sova på mina hallmattor, samt mattan inne på toan. Varför sova på golvet när man kan ligga på nånting mjukt?


Nu ska jag ta mig i kragen och städa upp här hemma. Måste ju passa på medans man är ledig.


-: Påsken 2009 :-

Till skillnad från alla vanliga människor som är lediga under högtider som t.ex påsken, så har jag jobbat. Har haft 6 dagar på raken vilket känns i kroppen nu. 6 dagar kanske inte låter så mkt, men jobbar man inom vården så är det banne mig tungt. Det är kanske inte så tungt fysiskt, men psykiskt! Eftersom att jag skulle jobba hela påsken så tänkte jag passa på att ta en vit helg. Hur slutade det då? Ja , ni som känner mig vet ju redan...och ni som inte känner mig vet nog oxå. Självklart blev det fest...och inte bara en dag, utan 2 (!!) dagar! Men kort och gott kan man sammanfatta påsken som rolig och lyckad, trots jobb och dåligt väder.

Bilder från påskafton




Jag och Annika på förfest hos Evelina.



Gullvivan



Efter förfesten hos Evelina mötte vi upp Marika och Vera på Olivers...


Jag och Vera posade meeer än gärna framför kameran...


Även kycklingen var ute och påskfestade med oss....


Olivers var inte såå roligt så jag mötte dessa tokiga tjejer på Allstar!


Och som ni ser, så kan man ha kul nyktert!

Efter jobbet på påskdagen så beslutade vi oss för att festa.
Vi slutade alla 21.15, så det var bara att skynda sig hem och hoppa in i partykläderna och börja förfesta.
Vi förfestade hos Lizzie och hade skoj.
Efter förfest drog vi ut på Olivers och såg på Skaburbian Collective.
Dom rockade!

Bilder från påskdagen :


Värdinnan Lizzie


Söta Elli!


Tjejerna börjar vara i fin form...


Skaburbian Collective spelade på Olivers


Det var bra drag när dom spelade


Jag och Elli rockar till Skaburbian



Trots jobb, så blev årets påskhelg väldigt lyckad.
Den hade blivit ännu bättre om hjärtat hade varit hemma och firat med mig...men man kan inte få allt här i världen.

Natti natti mina vänner och alla som jag inte känner!



♥ Mysig kväll med tjejerna ♥

Efter en riktigt jobbig dag med en massa jobbiga tankar så känns det lite bättre nu. Har umgåtts med tjejerna ikväll och rensat skallen litegrann. Vi har skrattat och svamlat en massa, just the way I like it. Men jag saknar ändå min prins lite extra idag.Känner mig ...ja, jag vet inte vad jag känner. Tänker en massa konstiga tankar, men av vilken anledning? Varför ska man alltid analysera sönder saker och ting? Varför kan man inte bara låta saker och ting vara och se vad som händer? Eller bara ha is i magen och ta det lugnt?

Gaaaaah. Som sagt, det här är inte min dag.... tack och god natt!


♥ Funderar och grubblar ♥

Har en massa tankar som snurrar runt i skallen. Idag är en sån dag då jag känner mig anti mot det mesta. Allt känns jobbigt och jag har ingen lust att göra nåt. Har lyckats ta mig ut på en prommis med lillhjärtat och även hunnit med att tvätta undan lite kläder. Nu sitter jag här och känner bara för att gråta. Jag känner mig rastlös. Det kryper inombords och jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Tack till alla er som kommenterade tidigare inlägg om en ev. flytt. Jag är grymt sugen! Sitter dagligen och kollar jobb & lägenheter. Önskar att hjärtat var i närheten så jag fick bolla lite idéer med han. Men jag får kanske ha lite is i magen och avvakta ett tag. Ibland är jag en aningen föööör impulsiv av mig, och det har ju sina för- och nackdelar. Dom närmsta vännerna vet att jag har velat röra på mig ett bra tag...har bara inte vetat vart jag vill ta vägen.

Gaaaaah. Vilken dålig dag det här är!

♥ Min fina present ♥

Lovade ju er en bild på min fina present jag fick av hjärtat. Nu står den på sin plats och jag tycker att den är såå fin!
Vad tycker ni ?



Idag har jag ägnat större delen av dagen åt min fyrbenta lilla vän. Har passat på att vara ute idag när solen har varit framme. Har hunnit med två svängar på "våran" is som ligger en liten bit bort. Jessie älskar verkligen att härja i snön. Mitt lilla snömonster. Jag får mig ett gott skratt varje gång vi är ute på prommis.

Har även hunnit med att beställa nya skor, ett par vita sneakers. Blir nog nice till mina jeans jag köpte nere i Malmö. Har en bild i skallen, men sen om den blir lika bra i verkligheten är ju en annan femma. Nästa projekt är att hitta en snygg jacka. Tips någon?

♥ Kommentarer! ♥

Jag svarar på era kommentarer i min blogg...♥



 


♥ Mitt hjärta! ♥

Jag sitter här och känner mig som världens lyckligaste tjej. Jag har hittat min drömprins nu, det är jag övertygad om. Denna underbara människa får mig att känna känslor som jag aldrig har känt förrut. Han får mig att känna mig trygg och lugn, trots att vi är flera mil ifrån varandra. Trots att vi har varit ifrån varandra mer än vad vi har varit tillsammans så känns allt bara så rätt & så bra. Ibland skrämmer det mig att nåt kan kännas så här bra. Förundras över hur en person kan påverka en på det här sättet som han gör. Har jag en dålig dag så kan ett sms från han göra mig glad på bara några sekunder. Hans fina ord får mig att bli alldeles varm i hjärtat.

Jag älskar denna underbara människa!

Jag längtar efter han varje dag och önskar att han var här hos mig, men jag vet ju varför vi är ifrån varandra...och jag vet ju varför han måste jobba så mkt som han gör. Men nångång så hoppas jag att vi får vara tillsammans mera...och det är jag övertygad om att vi kommer att vara.

Klarar vi det här , klarar vi allt...


♥ Röra på mig? ♥

Efter malmö-resan har min hjärna gått på högvarv. Har tänkt och tänkt. Har under en tid känt att jag vill "röra på mig". Vill göra nåt nytt, testa en ny stad, byta jobb osv. Men det är alltid nåt som har hindrat mig. Men känslan av att vilja testa en ny stad och ett nytt jobb blir bara starkare och starkare. Men då är ju frågan : Ska jag våga?
Ska jag våga ta steget en gång till och lämna tryggheten i Luleå? Ska jag våga vara lite wild and crazy?
Jag är grymt sugen. Känns som att det är nu jag har chansen att vara lite tokig och göra nåt sånt här..innan man slår sig till ro och bildar familj osv.

Gaaah, jag blir galen på mig själv. Men det blir nog bra till slut. Man måste våga för att vinna. Visst?

♥ Spola tillbaka tiden? ♥

Igår 20.20 landade jag på Kallax efter en helt underbar vecka i Malmö. Vilken skillnad att åka från + 17 grader till att komma hem till - 5 grader och SNÖ. Brrrrrrr! Där nere har jag gått i tunna tröjor och bara njutit av värmen. Här var det ju bara att klä på sig igen.

Här kommer en kort sammanfattning av min underbara vecka i Malmö:

måndag kom jag ner till Malmö. Möttes av min fina prins på busshållplatsen. Vilken underbar känsla det var att få krama om han och pussa på han efter 6 veckor ifrån varandra. Kände mig som 14 år. Det pirrade i exakt hela kroppen.
Vi knallade hem till hans syster. Gick in med väskan och sedan fick jag träffa syster Tingvall och lilla Levi. Nervöst? Oh ja, men det gick fint. Nervositeten släppte väldigt snabbt.  Hon skulle iväg och handla, så vi passade på att mysa och kramas en massa. Mysigt värre! Jag var helt slut av resan. Slocknade en stund. Måndagen var väldigt lugn. Vi åt gott och umgicks. Fick en present av prinsen från Thailand. En grymt fin Buddha! Ska fota den så ni får se hur fiiiin den är.

Tisdag , då fyllde Finn år (Linneas kille). Vi grattade han på morgonen med presenter osv. Killarna körde sedan iväg skräp och sånt, medan jag,Linnea och lilla Levi tog oss en promenad till IKEA. Var en mysig prommis och helt underbart väder ute. På vägen till Ikea gick vi igenom en riktigt fin och mysig kyrkogård. Glömde tyvärr kameran hemma så jag kunde inte ta några bilder. Det blev en heldag på IKEA med hela gänget. Det var riktig terapi för mig att gå igenom IKEA och inte köpa en endaste liten pryl. Men jag klarade det! På kvällen var vi ut och åt och firade Finns födelesedag. Gooood mat och trevligt sällskap!

Onsdag , var en lugn dag. Vi lallade på hemma i lugn och ro. Mot eftermiddagen for vi in till city och shoppade litegrann. Tyvärr hade jag inte alltför mkt pengar att shoppa för, men lite nytt följde med mig hem. Var mysigt att gå omkring på stan med gubben.

Torsdag, då gjorde vi en liten utflykt. Vi var bland annat ner till Smygehuk. Där fikade vi och kollade runt litegrann. Sedan åkte vi till ett ställe som kallades "Bokskogen". Riiiiktigt mysigt! Efter våran utflykt for vi hem och käkade. Sedan for vi in till Möllan och mötte upp prinsens bror och flickvän samt hennes kompis. Sedan fick vi även sällskap av Evelina. Det var ett kärt återseende! Vi satt på en uteservering och drack öl samt snackade en massa skit. Var en konstig känsla att sitta ute och dricka öl på kvällen den här tiden på året. Ha ha ha. Men det var riktigt trevligt och kul att träffa nya människor.



Fredag, ja då var jag lagomt seg efter ölen från gårdagen. Vi tog det rätt lugnt den dagen oxå. Gjorde lite ärenden med Linnea och Finn. Blev en lugn fredagkväll eftersom att vi skulle upp tidigt på lördagen.

Lördag, dagen D då det var dags för Levi´s namnkalas. Det var full fart från morgon till kväll. Det var en lyckad fest med god mat, trevliga människor och ett kanonväder! Vi slocknade ganska tidigt efter en fartfylld dag.


Sötaste lilla Levi på hans namnkalas



Min älskling ♥

Söndag, den jobbiga dagen då det var dags att säga hejdå till prinsen och hans syster m. familj. Det var jobbigt. Jag har haft en toppenvecka nere i Malmö. Hade gärna stannat fler dagar och utforskat stan lite mera. På flygbussen höll tårarna på att komma flera gånger. Puh! Hatar att säga hejdå.

Väl hemma möttes jag iaf av pappsen på Kallax. Tror minsann att han hade saknat mig. Fick världens bamsekram av han. När jag kom hem så kom M förbi och lämnade lillgumman. Hon var nog lika glad att se mig, som jag var att se henne.

Jag längtar tillbaka. Jag längtar efter prinsen. Nån som kan spola tillbaka tiden?

RSS 2.0